Στον ΚαμβάCanvas in EnglishΚατεβάστε προγράμματα της Lyhnosoft CorporationΕπιστημονικές και διαδικτυακές έρευνες υγείαςΚαταγραφές διατροφικών πληροφοριών από καθημερινά προϊόνταΑγορά κατασκευών οικονομίας της Lyhnosoft Corporation
============================================
«...Χρειάζεται να κάνεις μια μεταστροφή στο τρόπο σκέψης σου για να αρχίσουν να σου αρέσουν τα απορρίμματα ως υλικά...» Taeke de Jong (Ed van Hinte, 2007, 78)
============================================
Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή αλλά όσα προϊόντα εμφανίζονται, λειτουργούν κανονικά.

Ledrophone


Γενικά
Το Ledrophone είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για φωτισμό σε έκτακτες ανάγκες διακοπής ρεύματος. Αποτελείται από ένα κύκλωμα μετατροπής και προστασίας του ρεύματος που δίνεται από τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών και από μια συστοιχία λαμπτήρων LED.

Λόγος κατασκευής & ύπαρξης
Το Ledrophone κατασκευάστηκε πρώτη φορά στη Μυτιλήνη όπου οι διακοπές ρεύματος κατά τις χειμερινές περιόδους είναι καθημερινό φαινόμενο. Πολλοί φοιτητές και καθηγητές της πόλης έχουν ταλαιπωρηθεί από αυτήν την κατάσταση, αλλά η δημόσια υπηρεσία ηλεκτρισμού του νησιού δεν μπορεί να κάνει πολλά λόγω προβλημάτων ή μεγάλης ζήτησης (επειδή, έχει αυτόνομο σύστημα). Είναι γνωστό ότι, ο ΟΤΕ καθώς και κάθε άλλος Οργανισμός χρησιμοποιεί το «δικό» του ρεύμα για να λειτουργήσει, ακόμα και σε διακοπή ρεύματος για λόγους έκτακτων κλήσεων, έτσι, το Ledrophone δίνει αξία σ’ αυτό το ρεύμα, φωτίζοντας το δωμάτιό σας εν ώρα διακοπής ρεύματος!

Υπάρχει κάποια επικινδυνότητα; - “Τρώει” μονάδες;
Δεν υπάρχει πρόβλημα, επειδή στον ΟΤΕ πληρώνετε την υπηρεσία επικοινωνίας και όχι το ρεύμα που σας παραχωρεί. Άρα δεν σας “φουσκώνει” το λογαριασμό. Επίσης ο ΟΤΕ σας δίνει αυτό το ρεύμα σε περίπτωση που θέλετε να συνδέσετε κάποιο τηλέφωνο στο οποίο δεν θα επαρκούν οι μπαταρίες που θα βάλετε και θα χρειάζεται ρεύμα από τον Οργανισμό (π.χ. Fax). 

Θετικά στοιχεία
  • Δίνει φως σε στιγμές ανάγκης και μη. 
  • Κατασκευάζεται με υλικά που είναι φιλικά στο περιβάλλον, επειδή αποτελείται από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα μέρη. 
  • Κατασκευάζεται ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη (διάχυση στο χώρο ή συγκέντρωση σε ένα σημείο). 
  • Είναι ένα αρκετά οικονομικό μέσο για να φωτίσει κανείς έναν χώρο. 
  • Δεν θερμαίνεται όση ώρα λειτουργεί (ακόμα και σε 24ωρη βάση). 


Ιδέες και αντικατάσταση χαλασμένων φωτιστικών
Μπορείτε να μας δώσετε το σχέδιο του δικού σας Ledrophone ή μια βάση για να το τοποθετήσουμε ή αλλιώς να φέρετε το χαλασμένο σας ή το καινούριο σας λαμπατέρ για να το φτιάξουμε με το σύστημά μας. Σ’ αυτήν την περίπτωση θα έχετε έκπτωση 20% από την αρχική τιμή του (δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής).

Τιμή λιανικής: 23€

Πρότυπο πειραματικό μοντέλο - Σβηστό
Πρότυπο πειραματικό μοντέλο - Ανοιχτό



















Ιδεατό κατασκεύασμα από ανακυκλωμένα πλαστικά μουκάλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου